Pentru vizitatori

Mentionez ca acesta nu este un ziar online, ci un blog de opinii personale .

vineri, 14 ianuarie 2011

...se mai intampla si lucruri bune

In sfarsit a rasarit soarele si in orasul nostru . Cam tarziu ce este drept dar trebuie sa ne bucuram caci totul este bine atunci cand se termina cu bine . Un episod negru, care a durat destul de mult si care nu va putea fi sters cu buretele, a luat sfarsit in sedinta de ieri a CM . Sper ca a fost o lectie buna pentru toata lumea si ca nu vom mai avea astfel de situatii care nu ne fac deloc cinste si in plus ne trag mult inapoi . Cele trei oite negre in frunte cu fostul vice-primar au dat dovada inca o data de lipsa de moralitate, si si-au calcat inca o data demnitatea in piciare, asta daca au avut-o vreodata .
Acum nu ne ramane decat sa acordam toata increderea noastra noii aliante, noilor consilieri, si sa le uram spor la treaba  pentru a repara cat mai repede raul facut de cele patru pete negre ale primariei  .

21 de comentarii:

  1. Ce ba te sculasi si tu, sigur esti PSD-ist sau PNL-ist de ai tacut ca mortu-n papusoi, inchide dracu cacatu asta de blog.

    RăspundețiȘtergere
  2. Peste doua saptamani cei trei magnifici + tatal lor Adelica se vor intoarce in consiliu triumfatori...oare ce umilinta mai mare ptr complotistii din jurul primarului mai mare ca aia va fi vreodata in viata !NICIUNA!

    RăspundețiȘtergere
  3. Si marmota invelea ciocolata.........

    RăspundețiȘtergere
  4. Felicitari SOS Calafat, tot asa ... sa dam afara hamanele astea politice.

    RăspundețiȘtergere
  5. CRECA E CU AMANDOI UN LIGAU PI LA PRIMARIE, O ZDREANTA DE BLOG ROSU-GALBUI

    RăspundețiȘtergere
  6. Sa nu muriti de curiozitate ! Si zdreanta este mata ! va spun eu ca-l cunosc si nu e de la primarie si nici nu sta in frig ca voi ! ofticatilor . V-ati luat-o la mu...

    RăspundețiȘtergere
  7. In loc sa va bucurati ca aveti ce citi, comentati aiurea. In ziua de azi informatia e importanta.
    Mai invatati dracului sa scrieti si voi romaneste ca habar nu aveti!

    RăspundețiȘtergere
  8. Nu vă este scârbă de ce pot unii să debiteze?
    Dar dacă interesele o cer?!!!!!!!
    Să vedem de la ce partid va candida Trăistaru (mă rog, nemurile lui) la primărie. Că psd-ul i-a spus pas!

    RăspundețiȘtergere
  9. Intrati pe Realitatea Calafeteana la adresa: http://realitateacalafeteana.blogspot.com/ si veti citi cele mai incendiare articole si sondaje despre Calafat. Ziarul uraste politica si trage de urechi politicienii si primarii corupti.

    RăspundețiȘtergere
  10. inceputul dezvaluirilor despre Adelica din aceasta seara pe http://adelica.destept.com

    RăspundețiȘtergere
  11. MESAJ

    CALAFATUL POATE MAI MULT DAR ARE NEVOIE DE OAMENI SERIOŞI CARE SĂ FACĂ CEVA, NU CEI CARE AU FOST SAU SUNT ACUM. AŞTEPTĂM CA ÎMPREUNĂ SĂ ARĂTĂM O ALTĂ FAŢĂ A CALAFATULUI CA TINERII SĂ NU MAI PLECE SLUGI PESTE HOTARE. HAIDEŢI SĂ AVEM CURAJUL SĂ SPUNEM PE NUME HOŢILOR ŞI SĂ LĂSĂM RUŞINEA DEOPARTE. ORICE INFORMAŢIE CARE ARE VALOARE VA FI PUSĂ PE SITE CA TOŢI CALAFETENII SĂ-I POATĂ CUNOAŞTE PE HOŢI. SĂ NU NE FIE RUŞINE DE CEI CARE FURĂ DIN BANII NOŞTRI. SĂ LE FIE RUŞINE CELOR CARE NE FURĂ NE MINT AVÂND DE PARTEA LOR PUTEREA CA ŞI PRESA ASERVITĂ CE STĂ SUB POALA PLINĂ DE BANI A UNUI PARTID.
    Toate pe adresa : http://gazetadecalafat.blogspot.com/

    RăspundețiȘtergere
  12. Salut băieţi ! Începând cu data de 21 Feb.2011 , ne-am mutat la o nouă adresă ! Vechea adresă Calafat Live , nu mai există ! De acum înainte vă aşteptăm în casă nouă,cu o nouă grafică şi o nouă înfăţişare ! Deci noua adresă , CALAFAT ONLINE este locul unde ne putem întâlni ! Vă aşteptăm cu drag aici : http://calafat-online.blogspot.com !

    RăspundețiȘtergere
  13. CEI DOI PSEUDO PSD-IŞTI NINEL ŞI MUGUR AU FOST DAŢI AFARĂ DIN CONSILIUL LOCAL CALAFAT.
    Detalii pe Gazeta de Calafat la adresa: http://gazetadecalafat.blogspot.com/
    CU SUPER CARICATURI

    RăspundețiȘtergere
  14. Salutare ! Ţin să vă anunţ pe această cale că am revenit la vechea adresă CALAFAT LIVE ! http://calafatlive.blogspot.com

    RăspundețiȘtergere
  15. CAZ ŞOCANT LA POIANA MARE.O PROFESOARĂ FACE EXPERIMENTE PE COPII ...citiţi pe
    http://gazetadecalafat.blogspot.com/

    RăspundețiȘtergere
  16. alte dezvaluiri despre Adelica pe http://adelica.destept.com

    RăspundețiȘtergere
  17. BA SOSule DE CALAFAT CE PULA NOASTRA FRECI NU MAI ZICI NIMIC TE-AU FUTUT ASTIA INTRE DEGETE DE NU POTI SA MAI SCRII

    RăspundețiȘtergere
  18. “Gazeta de Calafat”

    REVINE CU SUBIECTE CARE VOR INCENDIA LUMEA POLITICĂ DIN CALAFAT.
    NINEL STANCIU NOUL LIDER PDL.

    SĂPTĂMÂNAL GAZETA DE CALAFAT VA POSTA MINIM PATRU ARTICOLE DE IMPORTANŢĂ PENTRU COMUNITATEA LOCALĂ.

    CITIŢI ŞI COMENTAŢI LIBER

    RăspundețiȘtergere
  19. oribil!!!Adelica refuza sa platesca despagubirile pentru copilul omorat de fiul sau http://adelica.destept.com

    RăspundețiȘtergere
  20. ORIBIL!!!!ADELICA NU DORESTE SA PLATESCA DESPAGUBIRILE PENTRU COPILUL OMORAT DE FIUL SAU


    Caracterul infect al lui Vasile Adelica il cunosc toti cei care au lucrat cu el pentru ca majoritatea s-au ales din partea lui cu santaj,reclamatii ,plangeri si altele de felul asta . Cu toate acestea nici macar cei mai mari critici ai sai nu se asteptau la cele ce urmeaza sa va aratam aici . In anul 2008 fiul sau care era beizadeaua Calafatului facandu-se remarcat doar prin batai,orgii bahice si masini luxoase a produs un accident auto in timp ce se afla in stare avansata de ebrietate in urma caruia un tanar si-a pierdut viata iar alti doi au fost grav raniti . In urma acestui incident firma de asigurari s-a ocupat de toate despagubirile ata cele pentru copilul decedat dar si pentru spitalizarea celor doi raniti grav .In acel moment Adelica a rugat firma sa achite cheltuielile urmand ca el sa achite contravaloarea la finalul acestei proceduri . Numai ca MARE Surpriza dupa ce firma a achitat toate cheltuielile Adelica s-a facut ca a uitat totul nemairaspunzand nici macar la telefon sau la adresele trimise de firma care crezandu-l de buna credinta a achitat banii fara sa se astepte la acest comportament . In timp ce firma platea despagubirile pentru dezastrul produs de beizadeaua lui Adelica acesta isi construia o vila de toata frumusetea durandu-l in partile dorsale de drama pe care o pricinuise fiul sau si nedorind sa ajute familiile indurerate in nici un fel .Cunoscand situatia o presoana care stie situatia a spus ca o asemenea nesimtire si un caracter atat de josnic precum cel al lui Adelica nu a mai intalnit .Masina era inregistrata pe firma sa iar sofer a fost fiul sau . Vazand ca nu poate recupera banii compania de asigurari a deschis un proces AL CARUI PRIM TERMEN ESTE LUNI DE LA ORA 10 LA Judecatoria Calafat urmand ca dupa obtinerea hotararii sa treaca la executarea firmei lui Adelica pentru 1,2 miliarde lei. http://adelica.destept.com/

    RăspundețiȘtergere