Pentru vizitatori

Mentionez ca acesta nu este un ziar online, ci un blog de opinii personale .

miercuri, 20 octombrie 2010

Cine va fi primar al Calafat-ului in 2012 ?

Acest sondaj se adreseaza cetatenilor responsabili ai orasului Calafat . Pentru un rezultat cat mai apropiat de adevar, ar fi de dorit ca fiecare sa voteze o singura data .Lista  ramane deschisa, si se pot adauga candidati conform propunerilor voastre . Deasemenea este de dorit ca votul sa fie sustinut prin argumente .
Puteti trata acest sondaj ca pe o simulare a unei campanii electorale .

15 comentarii:

  1. Mituletu vrea si el primar. Voi il vreti?

    RăspundețiȘtergere
  2. cred ca psd va fi la putere in calafat.....tot ceea ce exista in calafat la ora actuala se datoreaza lor!

    RăspundețiȘtergere
  3. gata la Calafat PSD-UL a apus,scandalul dintre membrii proprii l-a decimat foarte grav.Voinea va fi 100% viitorul primar al calafatului.De popa,guta sau adelica nici vorba indiferent de cati bani ar arunca in joc.popa nu da buna ziua si cel mai grav e mascota lu traistaru,guta trebuie sa mai creasca e usor influentabil,adelica si-a facut vila pe timpul mandatului e tc .VOINEA PRIMAR 100%

    RăspundețiȘtergere
  4. MIRCEA GUTA NU VA MAI FI PRIMAR NICIODATA!!! IMI PARE RAU SA SPUN CA AM FOST IN ECHIPA LUI DE CAMPANIE IN 2008 ,PACAT AM SPERAT LA MAI MULT DE LA MIRCEA ! DOMNUL VOINEA CRED CA VA FI UN BUN PRIMAR AL MUN.CALAFAT!! PRIVITI SPITALUL MUN.CALAFAT ARE MULTE FONDURI ACCESATE SI APARATURA ULTRA MODERNA !!! DOMNUL ADELICA ARE O VILA FACUTA PE MANDATUL DE VICEPRIMAR DAR NU A FACUT-O CU BANI DIN PRIMARIE !! EL A ,AVUT O VILA PE N.BALCESCU SI A VANDUT-O SI APOI SA APUCAT DE ASTA !!!ACUM SA FIM DREPTI ADELICA A AVUT BANI DIN TOTDEAUNA !!!DESPRE EMIL GINERELE LUI TRAISTARU ,ESTE MAI DUR DAR ARE UN SUFLET BUN !! CA PRIMAR VA FI PE LOCUL 2 CU DOMNUL VOINEA !!! VOINEA PRIMAR SI EMIL SAU ADELICA VICE-PRIMAR IAR MIRCEA LA CIUPERCENII VECHI IN LOCUL LUI JEAN NENCIU !!! VA MULTUMESC ASTA ESTE PAREREA MEA !!!IN CAMPANIE NU ESTE BINE SA IESITI IN FATA !!!

    RăspundețiȘtergere
  5. Eu cred ca oricine va veni primar la fel va face.Oamenii din primarie nu se vor schimba.Cat mai putina munca si cat mai multi bani.Asa ca beliti ochii la alegeri,altfel o sa beliti mielul!

    RăspundețiȘtergere
  6. DACA EMIL ARE SUFLET BUN ,INSEAMNA CA SOCRU-SAU ESTE MAICUTA LA MANASTIRE...
    EMIL NU ESTE DIN MUN CALAFAT, DECI ESTE VENETIC SI NU V-A FI NICIODATA PERCEPUT CA DE-AL CALAFETENILOR,NICI CHIAR DE SOCRU-SAU.EMIL NICI NU V-A CANDIDA,ESTE O GASELNITA A LUI TRAISTARU.DE LA PSD SE AUDE CA V-A CANDIDA ORI VOINEA IN TANDEM CU UN TANAR SAU P...NU CONTEAZA CA VOINEA ACUM E SI NU PREA E LA PDL,SE ARE SUPER BINE CU TOTI BAROSANII DE LA PSD SI ACUM AU INCEPUT INTALNIRILE PE LA CETATE IN CURTEA LU NASU. EMILE NU MAI VISA CA TE FAC AI DE LA JUDET CUM L-AU FACUT PE SOCRU-TAI ,VANZANDU-I ILUZIA CA POATE CASTIGA DEPUTATIA

    RăspundețiȘtergere
  7. EEEA !A dat strechea in ale Traistaru,i-au tras fituica on-line lu mosu !i-a uitati-va sus la logo ,,RIDICA-TE GHEORGHE ,RIDICA-TE IOANE".Ma astia sunt zdraveni la cap ???????
    i-a uitati-va lume la intrebarea de la sondaj.
    ma si tarani si inculti parca e prea mult ,voi ce ziceti ?????
    ps. POPA are 3 voturi (unu de la computerul lui de acasa + unul de la cumnatu iliuta+unu de la copmputerul de la moara ) HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA SUNTETI PE VAL ,NU GLUMA !!

    RăspundețiȘtergere
  8. Pentru cultura domnului Sergiu , ii pot spune ca, ,,RIDICA-TE GHEORGHE ,RIDICA-TE IOANE" este o poezie, pe care i-o si recomand in acelas timp .

    RăspundețiȘtergere
  9. DOMNULE DE LA 15:39 MII DE SCUZE DAR DOMNUL VOINEA CAND STA LA MASA CU DIFERITE PERSONALITATI ACUM CATIVA ANI BUNI IN URMA, GUTA ,EMIL SI TRAISTARU NU STIAU CUM SE MANANCA POLITICA !!

    RăspundețiȘtergere
  10. NU stia- era scris corect nu "nu stiau"

    RăspundețiȘtergere
  11. TU ESTI REVETA DE CORECTEZI PE TOTI ???

    RăspundețiȘtergere
  12. Căinele moare de drum lung si prostii de grija satului (cine va fi în fruntea obstii)

    RăspundețiȘtergere
  13. BURICU CALAFATULUI SE CREDE IAR SEF LA PRIMĂRIE!
    POATE ÎN ALTĂ VIATĂ!
    GACICILE E MOARTE DUPE EL!

    RăspundețiȘtergere
  14. Traistaru...oamenii lu' Guta sunt niste pupincuristi!

    RăspundețiȘtergere