Pentru vizitatori

Mentionez ca acesta nu este un ziar online, ci un blog de opinii personale .

vineri, 12 noiembrie 2010

Adelica, contra PSD

Dupa cum a-ti observat toti cei care a-ti vizitat acest blog, in sondajul  "Cine va primar al Calafatului in 2012 ? " ,  Adelica actualul viceprimar al orasului conduce detasat cu 38% . Sa fie oare adevarat ? Chiar sa si-l doreasca, calafetenii pe Adelica drept primar al orasului, sau doar adeptii viceprimarului au dat mai multa atentie acestui sondaj si s-au straduit ca optiunea lor sa fie cea "castigatoare" ! Lucrul acesta nu-l vom afla din pacate doar peste aproximativ doi ani la alegerile pentru primarie .
Actualul primar iese clar din competitie, dat fiind faptul ca nu a reusit sa stranga momentan decat 5% .
Din partea PSD-ului, cei doi posibili candidati la primarie, Popa si Traistaru, stau destul de bine in cifre cu 24% si respectiv 21%. Si daca insumam aceste procente, pentru ca este normal , fiind din acelas partid avem un procentaj de 45%, adica, cu 7 procente mai mult decat Adelica .
In concluzie PSD-ul conduce linistit in acest moment . Mai raman de luat in calcul procentele celorlalti posibili primari, care vor fi cedate PD-L-ului sau PSD-ului .
Este inca prematur, sa facem supozitii despre eventuale coalitii ce vor aparea in timpul alegerilor, dar este destul de greu de presupus ca "dragostea" dintre Adelica si Guta de la alegerile de acum doi ani se va mai aprinde inca o data .
Daca stam sa analizam comentariile si sa numaram injuraturile la adresa posibilor primari , de pe blogul Realitatea Dunareana, Actualitatea Calafeteana si toate celelalte nu putem trage decat o concluzie: cateii lui Adelica , latra foarte tare . 
Spun asta pentru ca sunt foarte multe injuraturi la adresa reprezentantilor PSD-ului, si cu toate astea conduc detasat in sondaj .
Cum am spus intr-un articol anterior, nu este de neglijat in alegerea unui primar, culoarea politica a  partidului de guvernamant. Spun asta pentru ca oricat de capabil ar fi un primar, nu poate face mare lucru fara sustinere de la consiliul judetean si  de la guvern . Si astea fiind spuse ar trebui sa ne gandim foarte serios la faptul ca asa cum stau lucrurile in momentul de fata, PDL-ul peste doi ani s-ar putea sa nu prinda nici un loc in parlament .

Vom trai si vom vedea !

20 de comentarii:

  1. AICI gasiti VISELE lu Traistaru ,Emil si Vintila. Pai ba frustratilor,daca intrati pe net si dati un clik veti vedea ca alegerile partiale din ultimele 60 de zile din Romania la diferite primarii au fost castigate de PDL in proportie de 100 % .bai trogloditilor politica se face pe bani si fapte NU pe vise si demagogie.Emile esti liber sa candidezi la concursul organizat la moara calafatului ,,CARE GINERE V-A FI ALESUL LU TATA SOCRU", dar ai grija ca te lucreaza al mic

    RăspundețiȘtergere
  2. Toate VOTURILE lui POPA EMIL sunt date de la SALA DE CALCULATOARE DE LA LICEUL DE CHIMIE unde doamna Adriana Popa este director,,,deci confrati PDL-ISTI nu va faceti griji,Adelica Vasile ESTE IN FRUNTE.

    RăspundețiȘtergere
  3. acum amelica ca am ramas doar noi doi hai sa-ti explic cum sta treaba: pdl o sa castige alegerile urmatoare si o sa o tina tot asa daca partidele celelalte( era sa zic serioase) nu vin cu solutii viabile in fruntea lor( ginerica si bibliotecaru sunt rupti de realitate).
    in privinta alegerilor locale eu nu m-as grabi sa-l scot din calcule pe mircea guta.
    in alegerile trecute in vremea asta cred ca avea 0 % ( nici el nu s-ar fi votat)

    RăspundețiȘtergere
  4. Ce nu stiti voi este ca nea Adelica nu mai cndideaza nici la sef de scara de blog de la PDL, va anunt baietei ca la primarie de acolo vine Voinea.

    RăspundețiȘtergere
  5. Cu doctoru Voinea alte vise ale nustiu cui.Omu e sitirit de tot ce se intampla ,dar voi ca niste luzeri n-ati inteles ca doctorul nu intra in kkt,never !Sa ce ? Sa fie contracandidatul lui Mircea?Pe acest Mircea unii il puneti pe o treapta superioara ,dar el saracu nici pe scaunel nu s-a urcat,e slabut rau de tot

    RăspundețiȘtergere
  6. CU PDL-UL AM INTRAT PE POST LA PROPRIU!
    POFTĂ BUNĂ LA RĂBDĂRI PRĂJITE!
    VOTATI DECI PDL!
    SUCCESURI MARI!!!

    RăspundețiȘtergere
  7. Domnul Adelică este cel mai competent să conducă urbea asta de pe malul apei că si el tot de pe malul apei ăsteia este.
    Succes în campania viitoare. Să crape dusmanii de ciudă. Chiar si incultul care tine blogul acesta este contra ta. Dar îi stirbim noi dintii, fii fără grijă.
    Le arătăm noi succesuri.

    RăspundețiȘtergere
  8. Cum e turcul si pistolul !
    Ce pretentii sa avem de la sustinatorii PDL_isti, atata timp cat au drept mentor un om lipsit de moralitate si bun simt ca si Adelica . Cat de dobitoc poti fi astfel incat sa stimezi un astfel de bisnitar de doi lei? Nu va doare prostia ?

    RăspundețiȘtergere
  9. Adelica este omul pe val la ora actuala, si-a format majoritate in consiliu pentru binele urbei iar ca om le da clasa luzerilor ce-l critica si-l sapa pe la spate.Adelica astia sunt pateu pe paine ptr tine...manancai la micul dejun, ca ai trupa de rotwaileri.

    RăspundețiȘtergere
  10. Gresit total titlul articolului !
    La Calafat alianta PSD-PC formata din consilierii locali Parvan Alexandru,Mugur Stelian ,Ninel Stanciu si cons.PC Dan Bora sunt in alianta cu viceprimarul Vasile Adelica si PDL,deci sprijina orice initiativa benefica acestui municipiu.Singurii care sunt in opozitie cu consiliul local dar care trb adusi pe calea cea buna prin discutii civilizate si obiective sunt cei trei consilieri din jurul dlui Emil Popa.E pacat s-o tina la nesfarsit cu contrele impuse de cele mai multe ori de dl Traistaru.Gata, osu la treaba ca e vreme de criza baieti,toti ptr CALAFAT

    RăspundețiȘtergere
  11. Daca ai avea putin mai multa minte, si ai fi mai informat, ai sti ca nu se pot sterge voturile . Cat despre limbajul tau de mahala, trebuie sa-ti spun ca nu este tolerat pe acest blog, drept pentru care comentariul tau va fi sters !

    RăspundețiȘtergere
  12. Am observat ca toata lumea il subestimeaza pe Adelica, sau este decat un exercitiu de imagine al adversarilor?

    RăspundețiȘtergere
  13. bravo Adelica ,esti tare man !

    RăspundețiȘtergere
  14. ADELICĂ ESTE OMUL CARE A LĂSAT ORASUL CALAFAT FĂRĂ TERMOFICARE ÎMPREUNĂ CU ACTUALUL PRIMAR.
    ASA CĂ LĂSATI-O MAI MOALE CU LAUDELE.
    SĂ IZOLEZI O MAGAZIE CU LEMNE LA BASARABI, ESTE O MARE REALIZARE A ACESTUI REPREZENTANT LOCAL AL PUTERII.
    ATÂT A PUTUT OMUL, DE!
    VOI VOTATI INCOMPETENTA FĂRĂ SCRUPULE!

    RăspundețiȘtergere
  15. Draga domnule "blog de Calafat", nu inteleg cum vine treaba cu independenta ta de 120 %, atunci cand postezi un comentariu in care-l sustii pe Adelica, iar pe blogul tau scrii un articol in care acuzi PSD-ul si pe reprezentantii acestuia ?
    Incearca si tu mai pe ocolite putin, ca sa nu te faci de ras inca de la inceput !
    Sau ar trebui sa intelegem ca tu esti echidistant si de fapt Adelica reprezinta salvarea noastra ?

    RăspundețiȘtergere
  16. Acuz reprezentantii PSD pentru ca asta merita. Sau dupa gandirea ta ca sa fiu independent trebuie sa-i laud pentru circul facut

    RăspundețiȘtergere
  17. mamaaa ce conduce ADELICA in sondaje !!!!!
    i-a facut praf si pulbere pe ale traistaru !!!
    emil nu poate saracu fara tae de la moara sa apara singur in sondaj , mai are sa-l plimbe de mana prin oras

    RăspundețiȘtergere
  18. era bun si un titlu adelica contra vantului, el nu e in stare decat de furat , dar nu mai are ce si -n scurt timp va prinde tusa si va avea timp sa reflecteze la cat de bun ar fi putut fi

    RăspundețiȘtergere
  19. cine sa-l faca ,un PROST ca Gutaru ???)))))
    Gutaru fara ENEA e o pulllla bleaga in vant si daca te uiti cum tine pixu in mana zici ca e in clasa -ntai.)))))

    RăspundețiȘtergere
  20. Sunt atât de recunoscător Elegantloanfirm că m-a ajutat cu un împrumut de 600.000,00 USD USD, prin ajutorul ofițerului de împrumut Russ Harry, îți sunt etern recunoscător. viața mea s-a întors, finanțele mele s-au stabilit acum dețin o afacere pe care o folosesc pentru a avea grijă de nevoile familiilor mele. Sunt atât de recunoscător pentru dumneavoastră domnule Russ și Dumnezeu să vă binecuvânteze. Le puteți contacta pentru ajutor financiar prin e-mail: Elegantloanfirm@hotmail.com pentru ajutorul dvs.

    RăspundețiȘtergere