Pentru vizitatori

Mentionez ca acesta nu este un ziar online, ci un blog de opinii personale .

joi, 9 decembrie 2010

Consiliul local si cele trei capuse

Un subiect vechi, dar din pacate de actualitate, un subiect foarte controversat care ne depaseste pe foarte multi dintre noi .Ne depaseste din cauza faptului ca suntem prost informati . Cu toate ca subiectul a fost prezentat si "analizat" de cam toate publicatiile locale, cetateanul de rand inca nu stie ce si cum sa mai creada . Asta pentru ca subiectul a fost si este tratat dupa "corecta si umila" pareare a redactorului de articol, parere colorata in galben, portocaliu sau rosu .
Subliniez in continuare acest lucru in speranta ca va intelege tot cititorul ca un articol trebuie sa prezinte faptele asa cum sunt ele si nu sa le analizeze si sa le interpreteze .
Am subliniat aceste lucruri intrucat am citit un articol referitor la problema celor 3, in publicatia online "Adevarul de Calafat", articol in care redactorul face o analiza cronologica a evenimentelor, analiza in care sustine sus si tare cauza celor trei si a protectorului lor Vasile Adelica, si acuza in stanga si in dreapta conducerea PSD-ului  si a PNL-ului .Aceiasi tendinta am observat-o si la publicatia Blog de Calafat, care se mai si declara independent 120% .
Acum probabil ca va intrebati daca am eu sau nu afinitati catre PSD .
Daca a avea afinitati PSD-iste inseamana : sa nu sustii PROSTIA SI HOTIA condusa si sustinuta de vice-primarul Vasile Adelica, sa nu agreezi criza creata in CL Calafat care ne costa pe toti bani,  locuri de munca si imaginea orasului in fata potentialilor investitori, sa ai bunul simt sa te gandesti la binele orasului si sa-i sustii pe oamenii care fac asta, inseamna ca am afinitati PSD-iste, si mai inseamna ca orice om cu  simtul realitatii ar trebui sa aiba .
In realitate lucrurile sunt foarte simple atata timp cat nu exista interese ascunse ale unor personaje care confunda Calafat-ul cu mosia lor personala, personaje care si-au facut abonament la banul public si nu pot renunta la acest privilegiu .
Cei trei au fost desemnati consilieri pe listele  PSD-ului si nici decum in nume personal prin vot uninominal . In concluzie posturile de consilieri sunt ale PSD-ului si nu apartin celor trei indivizi . Fiind exclusi din partid si-au pierdut implicit si calitatea de consilieri .
Si atunci ne intrebam ce interese au cei trei si ce li s-a promis pentru a juca acest joc, pentru ca oricat de putin bun simt si caracter ai avea, nu te-ai lasa tarat in asemene jocuri murdare  doar pentru cei 500 lei primiti ca si indemnizatie de consilier .

Vom trai si vom vedea !

9 comentarii:

  1. corect in spatele celor trei se afla oameni de forta atat financiara cat si intelectuala, lucru pe care Traistaru nu l-a inteles nici pana acum.
    In zilele urmatoare am sa va dau mai multe relatii in legatura cu o intalnire secreta intre cei doi cons mugur si stanciu la Herculane cu 2 oameni de afaceri din craiova si un primar +un senator.Informatie este de ultima ora si trb verificata

    RăspundețiȘtergere
  2. Tine-te tare SOS si da-le dupa cap hotilor portocalii si galbeni.Multa Bafta!

    RăspundețiȘtergere
  3. cei trei,parasute politice care se deschid numai la banul public.

    RăspundețiȘtergere
  4. vai de mine .........singurul care se deschide e nenorocitu de guta ca ingheata lumea in casa si el se.......rusine calafat rusine :((((

    RăspundețiȘtergere
  5. atata timp cat se afla in instata un proces in privinta celor 3 consilieri de bun simt ar fi sa lasati ( toata gasca asta de politicieni,ziaristi si copii strazi) justitia sa se pronunte.
    ca nu o faceti este pentru ca sunteti niste jigodii care-si zic politicieni,ziaristi,crescuti la scoala lui iliescu,vantu si voiculescu niste securisti ordinari care au fost prea deranjati de basescu in nenorocirile care le-au facut de 20 de ani.

    RăspundețiȘtergere
  6. URARE PRIMARULUI CALAFATULUI:

    ÎN CASĂ-I FRIG, AFARĂ-I FRIG
    DESCHID FEREASTRA LARG SI STRIG
    ÎTI MULTUMIM PRIMAR IUBIT
    CĂ NE-AI CĂLIT!

    RăspundețiȘtergere
  7. Inca odata ptr toti gibonii : Cei trei consilieri sunt MEMBRII PSD CETATE , deci ...legea spune : ,,isi pierd mandatul cand numai sunt membrii ai partidului pe ale carui liste au fost alesi "
    Deci mai gibonilor , ,,ai partidului " NU ai ,,organizatiei " cum mintea voastra ingusta pricepe.

    ps.Super-primarul MARIN DUTA -nu va da niciodata acesti 3 oameni afara din organizatia PSD Cetate indiferent de cine va fi sunat !!!
    Si stiti de ce ? ptr ca e unul din oamenii citovi la cap care mai exista in PSD -DOLJ si care stie ca cei trei nu au nicio vina, ca nu au gresit cu nimic

    RăspundețiȘtergere
  8. ATENTIE PĂCĂTOSILOR!
    vA VENI POPA CU BOBOTEAZA SĂ VĂ MAI SPELE DIN PĂCATE!
    DACĂ NU AVETI BANI TATA POPA PRIMESTE SI BONURI DE MASĂ CĂ SI ASA NU STIE NIMENI CE SI CÂT A PRIMIT!
    VOI PĂCĂTOSILOR SĂ DESCHIDETI SI SĂ DONATI!
    DOMNUL FIE CU VOI!
    SI CU PROSPERITATEA POPILOR!

    RăspundețiȘtergere