Pentru vizitatori

Mentionez ca acesta nu este un ziar online, ci un blog de opinii personale .

luni, 6 decembrie 2010

Traiasca Internetul

......ca sa ne facem si noi auziti . La altele om sta cum om sta, dar la capitolul asta Calafat-ul sta foarte bine . Avem o sumedenie de bloguri si site-uri, cu pretentii de ziare online, care mai de care mai "independente" . Nimeni nu tine palma nici unui partid politic, ci toti se gandesc doar la buna si corecta informare a cetatenilor orasului . Toti fac politica mascata sub masca impartialitatii .Spun asta si o sustin, intrucat nu traim intr-o lume perfecta cu oameni perfect multumiti, care sa aiba numai pareri "pro". Sunt si cateva site-uri declarate ca fiind ale PSD-ului, PNL-ului, care isi sustin pe fata  partidul, oamenii si parerile acestora, iar restul nu fac decat sa mimeze o bruma de independenta pentru ca da bine la cititori .
Aceste bloguri sunt de fapt o modalitate ieftină de terapie (individuală sau de grup). Orice priceput sau nepriceput se urcă pe o piatră şi vorbeşte...despre ce are chef si  cum are chef. In felul acesta mai aflam si noi ce gandeste lumea, putem vedea cu ochii nostrii de cata ura, nepricepere si mitocanie suntem in stare, si cat de cac... este lumea in care traim, plus eforturile noastre de a o afunda si mai mult .
Si mai tragic este faptul ca aceste bloguri nu sunt in nici un fel moderate, si am subliniat moderate pentru a nu se confunda cu cenzurate . Spun moderate in sensul ca aceste bloguri ar trebui sa fie locuri unde sa fie dezbatute idei si opinii, nu locuri unde tot omul sa-si verse frustrarile si nemultumirile .
Ar fi mai bine daca i-am putea imparti in nebuni si in misei, dar tragic este faptul ca ei se impart singuri in prosti si in destepti . Ce inseamna prost ? Acela care nu are aceiasi parere cu tine . Dar ma intreb totusi, cum cei care sunt prosti isi pot da seama ca ceilalti sunt destepti ?
Asa ca dragii mei nu va mai imbatati cu apa rece  ! Din pacate am ajuns sa traim intr-o lume in care IMPARTIALITATEA nu-si mai are locul ei, si asta pentru ca TOTI OAMENII AU INTERESE PERSONALE .
Si cum "nu poti fi rob la doi stapani" fiecare dintre noi ne aflam de o parte sau de cealalta a baricadei si ne aparam ADEVARUL NOSTRU .Adevarul din dreapta nu este acela cu adevarul din stanga . Fiecare este imbratisat si sustinut de un anumit numar de indivizi care se considera drepti si impartiali .
NU EXISTA IMPARTIALITATE SI ECHIDISTANTA ASA CUM AU FOST DEFINITE PANA ACUM !
Pentru ca impartialitatea nu are nimic de-a face cu neutralitatea, ci este o PARTINIRE A DREPTATII . Si cum dreptatea este obiectiva sau subiectiva, din nou conteaza de cate parte a barierei te afli.
Asa ca dragi colegi nu mai incercati sa-i amagiti pe prosti pentru ca va veti amagi singuri cu puterea voastra de convingere .

SI IN URMATORUL ARTICOL DEZVALUIRI INCENDIARE DESPRE MAGARIILE CARE SE INTAMPLA IN CALAFAT !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
 ::::::::)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

......AM GLUMIT

3 comentarii:

  1. Ai dreptate doar cu dezvăluirile incrndiare. Acum ceva timp se anunta cu surle si trâmbite dezvăluiri despre marii debitori la Primărie. Si popa si celălalt au lăsat-o mai moale. Era glumă desigur!
    Însă nu poti socoti toti oamenii adeptii unor teorii tâmpite sau al unor persoane cel putin dubioase. Aici trebuie să mai reflectezi putin.

    RăspundețiȘtergere
  2. da tu cum te declari ? tot independenta nu-i asa? cand colo esti o papusica de-a lui vantu .

    RăspundețiȘtergere
  3. Sunt atât de recunoscător Elegantloanfirm că m-a ajutat cu un împrumut de 600.000,00 USD USD, prin ajutorul ofițerului de împrumut Russ Harry, îți sunt etern recunoscător. viața mea s-a întors, finanțele mele s-au stabilit acum dețin o afacere pe care o folosesc pentru a avea grijă de nevoile familiilor mele. Sunt atât de recunoscător pentru dumneavoastră domnule Russ și Dumnezeu să vă binecuvânteze. Le puteți contacta pentru ajutor financiar prin e-mail: Elegantloanfirm@hotmail.com pentru ajutorul dvs.

    RăspundețiȘtergere