Pentru vizitatori

Mentionez ca acesta nu este un ziar online, ci un blog de opinii personale .

miercuri, 27 februarie 2013

D'ale noastre negandite

"Gata cu Bulgaria! » Românii nu vor mai putea să îşi înmatriculeze maşinile în ţara vecină"

  Asa suna titlul unui articol publicat azi in Ziarul de Calafat, o stire nu tocmai imbucuratoare pentru cel putin cateva mii de romani, posesori de autovehicule inmatriculate in Bulgaria . Intrebarea care-mi vine in minte prima oara este de ce incearca guvernul roman a nu stiu cata oara sa vina cu aceasta ineptie de lege pentru a rezolva chipurile o grava problema a economiei romanesti, aceea de " a nu mai "arunca " cu banii afara din tara" si nu incearca sa gaseasca o solutie viabila pentru a rezolva aceasta asa zisa problema . De ce numai pentru masinile de Bulgaria, si nu pentru toate celelalte autovehicule inmatriculate in alte tari ale comunitatii europene ? Cum va privi Europa acest proiect de lege ?

Binenteles nu cu ochi buni  . In primul rand, pentru bulgari acest proiect este discriminatoriu si nu este in concordanta cu legile europoene in domeniu . 

De ce romanii posesori de auto inmatriculate in Romania ar putea intarzia mai mult de 30 zile cu masina in comunitatea, fara a risca sa ramana fara permis ?

De ce romanii plecatii la munca in strainatate pot zabovi un an pe teritoriul altor state timp de un an cu masini inmatriculate in Romania, iar bulgarii au voie in Romania doar 30 zile ? Sau conteaza doar cine o conduce ? Masinile au voie dar cu sofer bulgar ? Oare nu se va gasi o portita legislative si de data aceasta ?

Vom trai si vom vedea, ce va iesi si de data aceasta   !

 

.....sa moara si capra vecinului 



 

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu