Pentru vizitatori

Mentionez ca acesta nu este un ziar online, ci un blog de opinii personale .

miercuri, 20 februarie 2013

Interviu cu presedintele PSD Calafat, domnul Emil Popa


Calafatul.ro: Domnule Emil Popa, sunteti actualul si probabil viitorul presedinte al PSD Calafat, ce planuri de viitor aveti pentru organizatie?
Emil Popa: Dupa pierderea alegerilor locale, pierdere care mi-am asumat-o, au fost unele momente in care am vrut sa renunt, dar am hotarat sa candidez pentru un nou mandat si sa pornesc o reforma totala a partidului, scopul meu va fi sa aduc un suflu nou organizatiei PSD Calafat si mai ales sa promovez cat mai multi tineri.
Calafatul.ro: Cum decurg lucrurile inainte de alegerile interne din organizatia PSD Calafat?
E.P: Parcurgem etapele premergatoare ale conferintei municipale, in acest moment se organizeaza alegeri in organizatiile PSD Calafat, organizatiile numarul 1,2,3 si 4. In organizatia numarul 1 deja am avut o schimbare la nivelul conducerii, domnul Gigi Croitoru a fost schimbat prin vot democratic cu un tanar de perspectiva.
Calafatul.ro: Care au fost motivele acestei schimbari, de ce a pierdut domnul Croitoru functia de presedinte al organizatiei 1?
E.P: In primul rand s-au analizat criteriile de performanta si activitatea politica a domnului Croitoru, acestea fiind la un nivel mult sub cel dorit de PSD Calafat.
Calafatul.ro: Am inteles ca au existat presiuni din partea unei anumite persoane pentru a vota intr-un anumit fel la nivelul organizatiei conduse de domnul Dan Stefan, este adevarat?
E.P: A fost o anumita persoana care a apelat la unele practici josnice pentru el si pentru functia care a reprezentat-o in cadrul serviciului de pompieri din Calafat, aceasta persoana a ales sa incerce sa convinga unele persoane sa voteze intr-un anumit fel prin metode nu tocmai la locul lor.
Calafatul.ro: In privinta conferintei municipale, exista disensiuni in partid?
E.P: Sa spunem ca au fost cateva mici disensiuni, ca si la nivel central, precum se intampla si in celelalte partide politice locale, dar cei care au creat aceste mici scandaluri in interiorul partidului, nu au dat dovada de decenta. Orice membru al PSD Calafat poate candida la functia de presedinte si e bine venit sa faca acest lucru, dar sa o faca in mod decent.
Calafatul.ro: Va multumim pentru interviul acordat si va uram mult succes in conferinta municipala.
E.P: Va multumesc si eu, si le transmit membriilor PSD Calafat sa dea dovada de decenta si de cultura politica.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu