Pentru vizitatori

Mentionez ca acesta nu este un ziar online, ci un blog de opinii personale .

joi, 28 octombrie 2010

PSD + PNL ?

Circula un zvon prin oras, cum ca cele doua partide de opozitie, respectiv PNL si PSD, s-ar coaliza si la nivel de Calafat . Intrebarea pe care ne-o punem,este : de ce ?
PD-L-ul acest partid fara o orientare politica clara (nici ei nu stiu daca sunt de dreapta , de stanga , de centru dreapta.....), acest nici cal, nici magar al politicii romanesti , aceasta adunatura de lichele si bisnitari pusi pe facut avere, nu reprezinta o putere la nivel de Calafat . Si data fiind situatia la nivel national, peste doi ani, daca printr-o nenorocire mai rezista pana atunci, nu vor intra nici in parlament . Drept pentru care de ce sa-si faca calafetenii griji la nivel local de reprezentantii unui partid care merge cu pasi repezi spre prapastie .Important este sa-i traga dupa iei si pe colegii lor mai tineri(ca si organizatie) de la UNPR- slugile lui Basescu .
Raman in discutie PNL-ul si PSD-ul . Credeti ca ar fi benefica pentru Calafat o coalitie intre cele doua partide, gandindu-ne strict la binele orasului si lasand la o parte raca politica ?

2 comentarii:

  1. de ce nu au facut alianta si la alegerile prezidentiale? nu a vrut traistaru. acum pentru ai da afara din consiliu pe cei trei vrea. bojorog este sluga lui guta

    RăspundețiȘtergere
  2. Berceanu stie de tradarea lui roscovanu ?
    Licheaua asta de la tara,l-a tradat pe BERCEANU dar pe ale Sandu.Dar in curand 100% ne vom duce cu pachet la el.I-or da astia telefon acolo ca sa faca alianta cu psd-ul ca eu stiu ca si sireturile sunt un lux ?

    RăspundețiȘtergere