Pentru vizitatori

Mentionez ca acesta nu este un ziar online, ci un blog de opinii personale .

miercuri, 6 octombrie 2010

V-ati trezit ?

Nici macar nu cred ca ati dormit linistiti, si spun asta doar pentru o parte dintre voi . Din pacate nu stiu pentru care pentru ca inca nu mi-am dat seama care sunteti aia buni si care sunteti aia rai .
Dar in schimb am reusit totusi sa aflu ceva .Si anume, ca o buna parte dintre voi (buni sau rai ) sunteti nemultumiti de preacinstita noastra conducere de la primarie si ati inceput sa luati atitudine . Pe internet, prin ziare, dar mai ales, tipic romanului, pe la colturi . Pe la colturi, pe la colturi, dar suntem totusi  in 2010, pretindem in acelas timp ca suntem civilizati si drept urmare disputele dintre gasti(a se citi gasca sau gisca) nu se fac tocmai in termeni civilizati .
Am vazut pe anumite bloguri , anumite comentarii la anumite articole, in care sunt folosite atatea apelative si atati termeni de MAHALA incat ma intreb de ce se oboseste cineva sa va ia in seama .
Ciudat este faptul ca aceia care latra mai tare, si in termeni deloc civilizati sunt tocmai aparatorii sau "clientii" preacinstitei noastre conduceri de la primarie .
Nu mai inteleg nimic.......
Sau se bazeaza pe psihologia inversa : hai sa latram cat mai tare , sa parem rai si agresivi , sa-i speriem si sa-i punem pe fuga, inainte sa-si dea seama ca suntem slabi si nu stim sa muscam !

Halal mentalitate . Dar spre ghinionul vostru ne-am prins de smecherie . Asa ca lasati botul mai jos catelusilor , pentru ca o sa punem hingherii sa va prinda si sa va sterilizeze, ca sa nu umpleti orasul de progenituri asemeni voua !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu