Pentru vizitatori

Mentionez ca acesta nu este un ziar online, ci un blog de opinii personale .

vineri, 22 octombrie 2010

In atentia comentatorilor

Cum am spus in mai multe dintre postari, acest blog se adreseaza cetatenilor responsabili ai orasului, care au ceva de spus, care pot da o mana de ajutor, pe scurt oameni care au ceva in cap.
Unii dintre voi, galbeni sau portocalii banuiesc, nu stiti decat sa aruncati cu noroi, si continuati sa aveti o atitudine total neconstructiva .
Este atitudinea tipica a oamenilor care au ceva de ascuns, si incep sa latre in speranta ca vor  intimida adversarul si a renunta la lupta .
De ce va este frica daca sunteti curati ? De ce ii dati inainte cu Traistaru, si cu PSD-ul . Ce interese aveti de tineti asa de mult "palma-n c..." autoritatilor ?
Majoritatea cetatenilor orasului sunt mai mult decat dezamagiti de actuala conducere . Cum de unora dintre voi va este atat de bine ? Cine va plateste sa le aparati cauza ?
Domnilor este plina lumea de oameni marunti si fara simtul responsabilitatii .Nu avem nevoie de interventiile voastre . Daca nu aveti nimic de spus ma interesant decat : prostul, pacalici, comunist , incapabil , mai bine va abtineti.
Nu-ti trebuie multa carte sa injuri si sa latrii . Toti prostii stiu sa faca asta .
Si aici intervine intrebarea : actuala conducere este inconjurata numai de prosti, pe care-i trimite sa latre pe bloguri in lipsa unor afirmatii pertinente ?
Bravo voua !  Limba lunga si spor la treba !

3 comentarii:

  1. TRĂISTARU PLĂTESTE BINEÂNTELES!
    DACĂ VREA LAUDE UN FOST SEF DE ATELAJ DE C.A.P. CRED CĂ ARE ALTCEVA PE POST DE CREIER!
    LAUDĂ-L TU BURICUL CALAFATULUI!

    RăspundețiȘtergere
  2. DOMNU RESPONSABIL RECOMANDAĂ-TE!
    SEMNEAZĂ ECULUBRATIILE SI RĂUTĂTILE CE ESTI ÎN STARE SĂ LE DEBITEZI.
    FII RESPONSABIL.
    NU CERE ALTORA CE TU IEPURAS NU ESTI ÎN STARE SĂ FII.
    PÂNĂ SI PĂRINTELE, DE LA ACTUALITATEA, SEMNEAZĂ TOT CE DEBITEAZĂ FĂRĂ LEGĂTURĂ CU REALITATEA.

    RăspundețiȘtergere
  3. nu e bine amelia, lasa-i sa injure ca asa atragi cititori. daca ii tot dai cu responsabilitatea nu o sa citeasca nimeni. pai tu crezi ca vine omul de la servici obosit si sta sa-si stoarca creierul sa gaseasca solutii viabile pentru problemele orasului? mai bine ii lasi sa se-ncure si le mai strecori o idee din cand in cand.

    RăspundețiȘtergere