Pentru vizitatori

Mentionez ca acesta nu este un ziar online, ci un blog de opinii personale .

luni, 18 octombrie 2010

Din ciclul "COMENTARII" de pe blogul Realitatea Dunareana

.....la puscarie, sa arda-n foc, ar trebui impuscati, javre, hoti si asa mai departe

Cuvinte intalnite in toate comentariile concetatenilor nostrii, dornici sa se faca auziti. Auzit, domnilor, nu este tot una cu ascultat si mai ales cu luat in seama .
A-ti striga nemultumirile pe bloguri nu inseamna a lua atitudine impotriva a ceea ce crezi tu ca nu s-a facut sau nu se face bine in Calafat . Am vazut si cateva incercari de a veni cu date concrete pentru a-si sustine parerile pro sau contra . Dar din pacate acelea sunt putine si nesemnificative. Mai mult cred, ca majoritatea comentariilor, in special cele condamna si acuza, sunt postate de catre acoliti ai partidelor politice .
Foarte frumos . Un blog al unui ziar impartial din punct de vedere politic, a devenit campul de lupta al clasei politice calafetene . Si ceea ce iese cel mai mult la suprafata este lupta PNL-PDL . De rasul lumii, daca va uitati in urma, sa vedeti ca acum doi ani cele doua partide luptau "IMPREUNA PENTRU CALAFAT" .
Guta si Adelica . Doua personaje ridicate in slavi de unii, tarate prin noroi de altii si ignorate de altii .
Pareri pro si contra, dar mai ales contra . Unii merg asa de departe incat fara sa-si dea seama ajung sa fie chiar impotriva propriilor idei si persoane .

DOMNULE GUTA, DOMNULE ADELICA V-ATI FACUT DE RAS !!! v-ATI PIERDUT SI BRUMA DE CREDIBILITATE PE CARE ATI AVUT-O ACUM 2 ANI ! CHIAR SI CEI CARE V-AU VOTAT NU VA MAI VOR ! NU VA DATI DELOC SEAMA CA V-ATI INHAMAT LA O CARUTA PE CARE NU O PUTETI TRAGE ! PALARIA PE CARE O PURTATI ESTE PREA MARE PENTRU VOI SI VA CADE PESTE OCHI !
PLECATI ACASA !

Numai oamenii marunti si fara coloana vertebrala nu au puterea sa recunoasca atunci cand gresesc, atunci cand sund depasiti de situatie, si nu stiu cand sa se retraga astfel incat sa plece cu fruntea sus .
Prefera sa arunce gaina moarta in curtea vecinului, in curtea predecesorului, sa-si puna cateii sa latre.....
Unde duc toate astea pana la urma ? La dezimformare, la destabilizare, la haos, la o agonie prelungita.
Toate astea oameni buni nu ne ajuta cu nimic pe noi ! Chiar nu va dati seama ca le faceti jocul ?
CAINII LATRA, CARAVANA MERGE INAINTE !
Asta se intampla in Calafat, si din pacate trebuie sa mai asistam la acest CIRC inca doi ani .
Si ce veti face dupa ce vor trece acesti doi ani ?
Pe cine veti alege ?
Mare atentie, votul inseamna exprimarea OPINIEI cetatenilor in legatura cu alegerea reprezentatilor unei comunitati. Am subliniat OPINIE pentru ca acest termen se traduce prin : parere, judecata, idee .
Voi aveti o parere a voastra personala ? Mai mult, aveti judecata ?
Cum s-a votat acum doi ani ? Pe cine ati votat acum doi ani ? Ati votat pentru ceva sau cineva ? Ati votat mai degraba, impotriva a ceva sau a cuiva ?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu